Jump to content
Welcome to our new Citrix community!
  • 0

Trying to use HDX SDK for Twilio.com but only works using Admin credentials


Dwayne Dunivan1709160011

Question

Howdy, 

Twilio is working to get HDX SDK working in our environment. We tested our environment with the citrix-webrtcsdk-demo-app.exe and I was able to get it to work when using Admin credentials. When using non-admin credentials it would fail. Anyone have any instructions on the setting needed to get this to work without elevating everyone to Admin? I am combing through the permissions but would think there was someone with an idea on what is recommended for settings and such. 

Link to comment

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
42 minutes ago, Dwayne Dunivan1709160011 said:

Howdy, 

Twilio is working to get HDX SDK working in our environment. We tested our environment with the citrix-webrtcsdk-demo-app.exe and I was able to get it to work when using Admin credentials. When using non-admin credentials it would fail. Anyone have any instructions on the setting needed to get this to work without elevating everyone to Admin? I am combing through the permissions but would think there was someone with an idea on what is recommended for settings and such. 

Thanks Dwayne, 

I noted your case.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...