Jump to content
Welcome to our new Citrix community!
  • 0

No Network interfaces during installation


LukasEF

Question

Hello Citrix Community,

I have trouble installing Xen Server 7.1 LTSR on a  PowerEdge MX740c.

The NIC is a QLogic 2x25GE QL41262HMKR CNA.

The Problem I am having is that during the installation I come to a point where it just tells me that I have no network interfaces:

1.thumb.png.2585fde44c5e49e8196d65eeafa4218b.png

 

So far, I have tried all the according drivers for this model from the DELL site. Sadly, Xen Server 7.1 does not seam downloadable without contacting sales first...

Sadly, all other forum discussions I have found have no answers or only links to restricted content

Does anyone have an idea what could cause this, or an idea how to solve this problem? 

Kind regards 

Lukas

Link to comment

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Thank you for your quick response, I just checked the HCL. The NIC should be supported in theory.

Could the problem be that we are using an older ISO to install Xen Server 7.1?

Because I can't find a new download from the official side. The only free downloads I can find are for 6.X 

image.thumb.png.9dffc2f4b2105a5d53addd560dbc8c34.png

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...