Jump to content
Welcome to our new Citrix community!
  • 0

Black Screen at Win10 Mutli-Session logon


Greg Kern1709162740

Question

We are getting a Black Screen during the Logon process of our Win10 Multi-Session VDAs.

 

We have built a new CVAD-S environment on Azure.  VDA version 2106.  FSLOGIX is handling all the Profile stuff (both Profile Containers and O365 Containers), and we've verified that AD Replication is happening quickly and correctly.  Windows Search is configured on the Master (and therefore the VDAs) as "Auto" and running. 

 

We tried that Reg entry "DisableLogonUISuppression" (set to "0") but it didn't help.

 

Has anyone seen this, and is there a fix/work-around for it?

 

Link to comment

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
On 7/28/2021 at 5:41 AM, Greg Kern1709162740 said:

We are getting a Black Screen during the Logon process of our Win10 Multi-Session VDAs.

 

We have built a new CVAD-S environment on Azure.  VDA version 2106.  FSLOGIX is handling all the Profile stuff (both Profile Containers and O365 Containers), and we've verified that AD Replication is happening quickly and correctly.  Windows Search is configured on the Master (and therefore the VDAs) as "Auto" and running. 

 

We tried that Reg entry "DisableLogonUISuppression" (set to "0") but it didn't help.

 

Has anyone seen this, and is there a fix/work-around for it?

 

Hello,

 

Did you find a solution to this problem? I am having similar issues but on Windows 11 MultiSession.

 

Cheers.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...