Jump to content
Welcome to our new Citrix community!

AlwaysOn VPN TLS 1.3 support


Recommended Posts

After enabling TLS 1.3 and disabling all other TLS settings the Windows VPN client cannot connect to the gateway anymore.

I did set the correct ECC value(s) and Cipher-suite and enabled the "setssl parameter -defaultProfile e".

 

A modern browser is able to connect to the gateway without any issue, the vpn client however gives a "ERROR | statusCallbackFunc | 71 | SSL library internal failure"

 

Is TLS 1.3 not supported yet ?

 

Firmware used is "build-13.0-76.31_nc_64" and we are using the latest VPN client available.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Did you download the latest VPN Client from the Citrix Gateway or from the web site https://docs.citrix.com/en-us/citrix-gateway/current-release/vpn-user-config/select-gateway-plugin-for-users.html / https://www.citrix.com/downloads/citrix-gateway/plug-ins/  as it could be that your client application is old?

 

 

You may also enable logging on the plugin to see better what is the error:

 

https://docs.citrix.com/en-us/citrix-gateway/current-release/maintain-monitor/ng-maintain-ng-plugin-logging-tsk.html

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...