Jump to content
Welcome to our new Citrix community!
  • 0

Citrix Workspace Version: 20.10.0.20 (2010) - Deployment Issue


Travis MAIN NUMBER Rabe

Question

Here is the issue.  I am deploying this via the deployment batch file as I've always done, but it isn't working due to the version number....

 

This version is listed as: 20.10.0.20

 

Once installed manually, it shows in the Registry (dazzle key) as : 20.10.0.16

 

Once installed manually, it shows in DDC as: 20.10.0.12

 

Which version do I use for the "Set Desired Version" argument in the batch file?  When I use 20.10.0.20, the log files are showing "Package not detected, Begin Deployment" and it installs over itself again.

 

Regards,


TR

 

Link to comment

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You're still going to want to use 20.10.0.12 in your script. Each component has its own version number, and the path in the deployment script (line 96) is pointing to the Online Plug-in component:

 

{78C8BAB6-EF8A-426B-8FE4-C5DE3FB5E1A4}          Online Plug-in          20.10.0.12          32-bit

  • Like 1
Link to comment
  • 0
On 11/12/2020 at 11:22 AM, Nick Panaccio said:

You're still going to want to use 20.10.0.12 in your script. Each component has its own version number, and the path in the deployment script (line 96) is pointing to the Online Plug-in component:

 

{78C8BAB6-EF8A-426B-8FE4-C5DE3FB5E1A4}          Online Plug-in          20.10.0.12          32-bit

You were correct.  Once I backed that out of the script, pulled and re-deployed the GPO, the logs started showing correctly, that once updated, the new package was already installed and nothing further needed to be done.

 

Thanks!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...