Jump to content
Welcome to our new Citrix community!
  • 0

Xendesktop Launch Dissapears or Doesnt open the first time


Michael van t Hul

Question

Hi we got Xendesktop 7.15 LTSR running non-persisted desktops through SCVMM with 3 host hyper-v servers.

Our previous partner delivered this setup with a specific issue.

 

The issue is that when trying  too launch a published desktop that is hosted on hyper-v-server-2 or 3 sometimes the launch just dissapears.

On thinclients its annoying you need to relogging then. And from receivers on Windows clients or thinclients you sometimes have to click 3...4...5... times on the published desktop to startup eventualy.

I tried everything to troubleshoot but i cant get it to work.

 

If we login on Published desktops on hyper-v-server-1 everything goes as it should no problems here.

 

Only difference is that:

hyper-v-server-1 = HP DL360 G8 running 2012 R2 GUI

hyper-v-server-2 = HP DL380 G8 running 2012 R2 Core

hyper-v-server-3 = HP DL380 G8 running 2012 R2 Core

 

There is nothing logged on the storefront about the failure/issue.

How can i troubleshoot this? I attached the only differences between the hyper v servers. 

SCVMNETWORKS.png

Link to comment

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...