Jump to content
Welcome to our new Citrix community!
  • 1

Clipboard not working on 2006 multi session OS deployment (Xenapp)


Arild Skullerud

Question

Hi

 

I am testing 2006 released in June 2020 and am unable to get the clipboard working. Neither does it seem policy is applying at all.

The Citrix policy we have used for a good while is working well on 1811, but servers deployed with Citrix Apps 2006 don't serve clipboard content. It's like the 'Client Clipboard Redirection' is Prohibited.
We run Windows 2016 datacenter server build: 1607  14393.3808

Am I missing something new with Citrix policies since 1811 (1912 LTSR CU1 also works fine)?

Storefront, licensing and delivery controllers updated to 2006 and everything works rock solid with my 1811 Apps multi session OS servers. All Citrix policies configured apply correctly.

When I deploy the exact same image to test servers with 2006 I am unable to get the clipboard functions working. Also it seems all Citrix policy is default and and thus not set correctly.

EDIT: I have noticed that the file: C:\ProgramData\Citrix\GroupPolicy\Rsop.gfp is missing.

EDIT2: I have now tried 2003 and 1912 LTSR CU1
The result is that with 2003 I have the same problem as with 2006 C:\ProgramData\Citrix\GroupPolicy\Rsop.gfp is missing. And policy seems not to be applied.
With 1912 LTSR everything works fine.
So it seems something regarding policies changed in 2003 and C:\ProgramData\Citrix\GroupPolicy\Rsop.gfp is no longer created as it should?
Any input on how to troubleshoot?

Link to comment

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...