Jump to content
Welcome to our new Citrix community!
  • 0

Outlook Addin


Clair Sandrine

Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Give your problem, I recommend you can follow the steps below to troubleshoot your issue:


1.    Open registry editor and go to “HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins” to check whether your add-in is installed correctly. By default, the value of LoadBehavior is “3”, with which the VSTO Add-in will be loaded when you launch Outlook, if LoadBehavior value of your add-in is not “3”, you can try to change it to “3”.
2. Start Outlook to see whether the add-in works well. If the add-in shows up at “Active Application Add-ins” and the status of “Load Behavior” is Load at Startup, it should work well.
3. If the problem still exists, you can check the error via right-clicking This PC to Properties, and then go to Advanced system settings > Environment Variables > New to add a new system variable, the variable name is “VSTO_SUPPRESSDISPLAYALERTS”, the variable value is “0”. In addition, open the registry editor and go to “HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins” to set the LoadBehavior of your add-in to be “3”. Then when you restart Outlook client, there will be pop-up dialog describing what the error is, and share the screenshot with me.
4. Follow this link to re-enable the add-in.

 

If the issue persists, please offer me following information for further analysis:
1. Did other members in your organization have the same issue?
2. The related screenshots of your operation process.
2. The version of your Outlook client.

 

I hope this helps

 

Regards,

Akshay

Citrix virtual desktop Administrator
 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...