Jump to content
Welcome to our new Citrix community!
  • 0

Open WebClip with Edge on iPhone


Question

Hi there,

 

I have created a Webclip for iOS and as expected it is opening with Safari that is the default browser. However, I am looking to open it with Edge instead.

 

I have added the following URL in the policy: microsoft-edge:http://urladdress, but it does open the page correct as explained below:

 

1- User tap on the Webclip and is asked to open with Edge

2- Gets redirected to Edge, but instead to open only https://urladdress it opens microsoft-edge:http://urladdress and a pop up message appears saying: the page cannot be load as the URL is incorrect.

 

However, if I create a Webclip and set it to open with Chrome using googlechrome://urladdress once the user tap on the Webclip and gets redirected to Chrome, the page opens as it reads only the url (urladdress) and not (googlechrome://urladdress) as it is doing in Edge.

 

 

image.thumb.png.a46412b3c5410de433bb87b70c1f999c.png       image.thumb.png.aa73cc53e58d700c08f26871e1047ee5.png

 

 

Does anyone know if it is possible to get it to work with Edge?

 

Thank you in advance.

 

Link to comment

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...