Jump to content
Welcome to our new Citrix community!

NetScaler: http-ecv recieve string with special characters.


Phil Dusome 2

Recommended Posts

I'm surprised I haven't run into this before....

 

I'm setting up an http-ecv monitor, getting a status page.  Looking for a response of:

 

Service Status="Ok"

 

Literally, the entire string above including quotation marks.  How do I escape the quote marks?  In the GUI, I tried:

 

StatusInfo Status=/"Ok/"

 

...and no go.

 

Help appreciated

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Phil Dusome 2 said:

I'm surprised I haven't run into this before....

 

I'm setting up an http-ecv monitor, getting a status page.  Looking for a response of:

 

Service Status="Ok"

 

Literally, the entire string above including quotation marks.  How do I escape the quote marks?  In the GUI, I tried:

 

StatusInfo Status=/"Ok/"

 

...and no go.

 

Help appreciated

 

 

in the cli :

 

add lb monitor "test" HTTP-ECV -send "GET /" -recv "Service Status=\"Ok\"" 

 

In the GUI just put this in teh receive string:

Service Status="Ok"

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 10/11/2019 at 2:15 AM, Mihai Cziraki1709160741 said:

 

 

in the cli :

 

add lb monitor "test" HTTP-ECV -send "GET /" -recv "Service Status=\"Ok\"" 

 

In the GUI just put this in teh receive string:

Service Status="Ok"

 

 

Thanks.  Initially, I did the above in GUI.  Did not work on the client's firmware version 12.1 something.  But did work for me in current 11.1 and 12.1. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...