Jump to content
Welcome to our new Citrix community!
  • 0

Migration of Static Target Devices To New PVS Server And New Image


Bastian Forster

Question

Hi there and thanks for reading this!

 

I'm facing following situation:

 

I got a PVS (LTSR CU3) Server using pooled and static assigend desktop machines.

The regular and streaming traffic is separated to a several NIC per network.

Now I decided to deploy a new Provisioning Server (CR 1811) using (almost) the same image (vdisk - but updated to matching target device software)

Rolling out pooled machines works like a charm I don't face any issues!

 

Here comes the struggle:

I created new target devices in the pvs console (imported from .csv using the same MAC addresses the old static machines had).

When starting these static machines, the OS runs into a bluescreen - IP Duplicate Address.

DHCP & DNS Settings are the same for pooled and static machines, that's why I don't know what goes wrong here.

The streaming NIC IPs are in another network than the old ones so there can't be any IP conflicts.

 

Am I missing something in this case? I think i don't to see the wood for the trees.

 

Any ideas are welcome! Thanks in advance!

 

Cheers
Bastian

 

Link to comment

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...